GRÅLLE GRÅBEN

Hur många av er släckte lamporna halv 9 igår då? (earth hour). Själv ville jag visa för mig själv sådär lite halv duktigt att jag åtminstone tänkte på den globala uppvärmningen...Jag satt datorn på vilo läge, släckte lamporna, tände små mysiga ljus och la mig ner och gjorde en kroppsscanning (mindfulness). Så kommer min sambo hem och frågar vad jag håller på med? Jag försöker faktiskt visa att jag bryr mig sa jag så ska du komma här och förstöra! Så skrattar han och säger: men lisa det är halv 9 inte halv 8. Ooops! :) men va fan tanken var ju god iallafall!

Jag började scrappa när Bosse dog för att jag ville bevara hans minne på ett fint sätt samt att det faktiskt hjälpte mig oerhört mycket i sorgeprocessen. Jag struntade totalt i det jag läste om att man ska prov scrappa först innan man ger sig på något stort som kan bli fel när man inte är van. Fel blev det ju också...tror jag höll på och gjorde om och fixade till Bosses sidor i 2 år! (är fortfarande inte nöjd).

Så Grålles album har kommit lite på efterkälken...Han föddes 2005 och jag gjorde hans första sida i slutet av förra året och den tänkte jag visa nu.

Inga kommentarer: