EMBRACE IMPERFECTION


Ibland känner jag mig ful, ibland känner jag mig värdelös, ibland känner jag att jag inte duger någonting till och jag kan välja om jag vill ta emot de tankarna/känslorna eller om jag bara låter dem pasera...och övertyga mig själv om vad jag faktiskt tror på...för mig är det svårt.

Jag har aldrig följt bloggar och jag skaffade mig nyligen en själv sådär hux flux och började därmed att prenumerera på andra bloggar....och började därmed att tvivla på mig själv och vad jag håller på med. Alla är så otroligt proffsiga och duktiga! Varför bloggar jag? När andra gör det bättre...o.s.v.

Jag kom fram till att vi lär ju av varandra! Från inspirationen kommer ju kreativiteten och det kan ju aldrig vara fel. Jag har alltid för höga krav på mig men jag måste hålla med en vän som sa " jag bloggar för min egen skull, det är som terapi att få skriva av sig och det spelar ingen större roll om ingen annan läser den".Jag kom fram till att jag scrappar delvis av samma anledning. Det är som terapi för själen!

Vad babblar jag om? ;) Åter tillbaka till
EMBRACE IMPERFECTION som är en LO som jag har gjort till min BOM som är ett budskap till mig själv och numer även till er!

Det går inte att översätta rakt av utan det betyder: ATT MAN DUGER PRECIS SOM MAN ÄR. Att man är bra oavsett, att man är finast när man är sig själv. Att man inte ska bry sig så mycket om vad andra tycker...att man kan vara usel och fela ibland men det gör inget och sist men inte minst ska man göra saker för sin egen skull och inte för att andra ska tycka att det är bra. Ja, ja inget nytt! :) men kan vara svårt att hålla fast vid!

2 kommentarer:

Jonas sa...

tänkvärd text:) tack! -behövde läsa något tänkvärt just nu:) Ha en fin dag:)

Anonym sa...

Bra skrivet det där, så träffande med om Att välja att ta emot tankarna/känslorna, eller bara låta dem passera. Tror att det kan överföras till negativa tankar i allmänhet, och om man bara skulle lyckas att ignorera det mår man mkt bättre (men inte alltid så lätt).

Måste vara såå skönt när Scrappingen fyller flera funktioner: både avslappning, nöje och boost för självkänslan!! Även om du kanske jämför dig med andras verk behöver du ju bara titta på dina egna för att fatta att du är jävligt duktig! :)