MIN SESSA!


Jag tycker att sessan Vickan har fått alldeles för mycket uppmärksamhet den senaste tiden och min alldeles egen sessa har fått oförtjänt lite uppmärksamhet på denna blogg!

men... jag har en ursäkt och lite att skylla på; Jag har inte många bilder på min sötnos Emma och har heller ingen layout me henne än för att hon är ganska ny i familjen.

Emma är hittekatt och har bott i skogen och haft det tufft... Nu har hon fått världens bästa mamma och socialiseringen går framåt...Hon stod i mitt knä i hela 2minuter härom dagen WOHOO :o) i övrigt är hon jätte kelig o mysig men hårar som en hel björn och har ätstörningar (varje gång hon får mat så tror hon att det är sista gången) stumpan!

Ser ut som en köttbulle/högdräktig men vi jobbar på det...små mål flera gånger om dagen (annars spyr hon för att hon vräker i sig) samt dietfoder.
Trailershut.com

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej tjejen!

Supersnygg lo nedan, har du inspirerats av mig månne? ;) Jag bara älskar svart/vitt/rosa & döskallar, ser ut som du oxå gör det...=)

Vill tacka för din gulliga hälsning oxå samt berätta att jag just lagt upp en ny dt-lo med en väldigt viktig sak här i livet. Kika förbi om du har tid.

Står du med i min Rak-bok? Om inte vill du göra det så hör gärna av dig så kanske det dimper ner ngt gott i brevlådan! ;)

Ha en skön kväll, kramar Ulrica