vår sista svåra stund...


Den här bilden har jag inte velat titta på eller scrappat på 3år för att jag har varit rädd för att resultatet inte skulle bli tillräckligt bra och känslorna skulle ta överhand och mycket riktigt; jag blev inte alls nöjd med denna!

Det är vår sista stund tillsammans innan vi tar bilen till djurkliniken för att få ett slut på Bosses lidande. Jag mår illa när jag tittar på bilden samtidigt som jag tycker att den är vacker. Jag har aldrig någonsin känt mig så totalt krossad i hela mitt liv.


Trailershut.com

7 kommentarer:

Anonym sa...

förstår att det är jobbigt som fan:( kram på dig!

Jenny sa...

Åh, jag gillar resultatet jag...jättefin tolkning, genomtänkt och stämningsfull. Förstår att bilden är jobbig att titta på, den utstrålar verkligen vemod. Sorgligt och vackert <3 Kram

Maiden sa...

Jag tycker att den är SUPER fin!!! :-)
Har en liknande bild på mig å min hund men den vet jag inte heller om jag någonsin kommer våga/orka scrappa...
Kram

MrsPolkaDot sa...

Starkt av dig att ge dig på någonting som känns svårt och jobbigt! Jag tyckte den blev superfin! Håller med om att den är sorglig och vacker på samma gång!

Frideborg sa...

Din LO är helt underbar. Jag förstår att det ligger mycket känslor bakom. Försök att vända dina negativa känslor till positiva minnen.

Kram Marina

Lillnettan sa...

Blir man någonsin nöjd med layouter som man scrappar med laddade foton? Tror nästan inte det... LO'n är hur som helst alldeles ljuvlig, jag ser inga fel med den. Förstår att stunden måste ha varit fruktansvärd och hoppas att det ändå gav dig något gott att scrappa fotot.
Kram!

Annelie sa...

Jag har precis gått i genom samma sak, och jag blev inte heller nöjd med min LO men jag tycker att din blev jätte fin!!!